Vijesti - Rimasters

Rezultate prvog RIMASTERA i trenutni ukupni poredak mozete preuzeti u linku ispod.
Drage igračice i igrači, Kreće nova sezona master serije koja se boduje za pojedinačno prvenstvo PGŽ-e. Jedina novina ove sezone je ta da su kategorije: dame 501 MO dame cricket A liga 501 DO cricket muski otvorene za sve igrače(Open kategorije).
Pojedinačno prvenstvo PSPGŽ održati će se 17.6.2017. u Dom Zamet. Natjecanje počinje u 14h za 3. kategoriju i Dame, a za 1. i 2. kategoriju počinje u 16:30h. Natjecanje se održava na turnirskoj listi za 8 natjecatelja i igra se do 3 ( best of 5 ).
Nakon kraće pauze od pikada, došlo je vrijeme da pikadisti Primorsko-goranske županije ponovo stanu na crtu i to na 3. ovosezonskom RiMaster turniru - SAX OPEN 2016.
Nakon pauze od godinu dana, RiMaster turniri vraćaju se u Crikvenicu, gdje se u subotu 21.studenog u organizaciji Pikado kluba 999 nastavlja serija ovog županijskog turnira. 
Početak sezone već sada tradicionalno obilježava prvi RiMaster - Matejna Open 2015 - koji će se u nedjelju 20.rujna u organizaciji Pikado kluba Nevera održati održati u Domu hrvatskih branitelja na Viškovu.
4. RiMaster sezone održati će se 14.03. u društvenom domu u Lignju. RiMaster poslužiti će kao sjajna uvertira u završnicu C-Lige koja se održava u istoj sali, samo dan kasnije. 15.03. s početkom u 10:00h. Vidimo se u Lignju!
Sve informacije o nadolazećem turniru saznajte na plakatu!    Vidimo se u Marinićima, 13.12.!  
  Novi vikend, novi RiMasters!    Vidimo se u Lignju na Marunadi!    
  Tradicionalno, prvi sezonski RiMasters turnir održati će se na Viškovu povodom Matejne. Sve informacije saznajte sa plakata i vidimo se 21. rujna na Viškovu, Dom hrvatskih branitelja, Vozišće 3!  
© 2011 Pikado savez PGŽ. Sva prava su zadržana.