Pojedinačno županijsko te završnica Kupa

U organizaciji Pikado kluba Nevera Viškovo slijedeći viked se održavaju završne manifestacije u sezoni 2018/19. U subotu 18.5. na rasporedu je pojedinačno županijsko prvenstvo s početkom u 14h za dame i 3. ligu, dok 2. liga i open startaju u 16:30h. Igra se na 3 dobre (best of 5). Na zavrsnici je obavezan dress code. Mole se igrači koji su izborili nastup da potvrde svoj dolazak Damiru na broj 098/213 930.  1 liga parovi, 2 liga parovi, 3 liga parovi i dame parovi

Završnica Kupa počinje u nedjelju u 11h mečevima na lijevoj strani liste. Nakon završetka prvog meča na lijevoj strani odmah se igra i desna. Dame počinju u 12h. Prošlogodišnji poredak će biti redni brojevi na listi. I na završnici Kupa je obavezan dress code. Lista odigravanja. Dame.

U 14:00h će biti dodjela odličja za ligaški dio sezone. Mole se osvajači odličja da pristupe dodjeli u jednakim klupskim dresevima.

Dress code (sa stranica HPS-a):

Obuća u kojoj igrači nastupaju mora biti zatvorenog tipa – dopuštene su i tenisice i cipele, ali ne i sandale, japanke i slična obuća otvorenog tipa. 

Nije dozvoljeno nositi:

– majice bez rukava

– majice na bretelice

– kratke hlaće

– sandale, japanke i sličnu obuću otvorenog tipa

– kape, šešire i slična pokrivala za glavu, osim iz medicinskih, religijskih ili drugih razloga za koje se treba dobiti odobrenje od vodstva turnira prije početka natjecanja

– odjeću s natpisima ili crtežima koji su uvredljivi ili neprikladni za sportska natjecanja

Preuzmi datoteku: 
© 2011 Pikado savez PGŽ. Sva prava su zadržana.