Kako registrirati novog igrača

KAKO REGISTRIRAT NOVOG IGRAČA

Izvršni odbor PSPGŽ, doneo je na sjednici 12.12.2011. odluku o proceduri registracije novog člana ekipe.

Za sve postojeće članove HPS-a i PS PGŽ-a, moguć je prelazak u drugi klub ili ekipu u toku prijelaznog roka koji završava danom zaključenja prijava za ligašku sezonu. Prijelaz je moguć nakon dobivanja ispisnice koju izdaje matični klub. Sva pitanja oko izdavanja ovog dokumenta rješavaju se u okviru svakog pojedinog kluba.

Nakon toga potrebno je ispuniti pristupnicu za novi klub. Preporuča se pažljivo čitanje ovog dokumenta jer se njime reguliraju prava i obaveze članova.

Ukoliko se radi o osobi koja još nije član HPS-a ili nije aktivno učestvovala u natjecanjima proteklih sezona, potrebno je ispuniti registracijski list i kopiju osobne iskaznice.

Registracijski list i kopiju osobne iskaznice prijavljenog igrača dostaviti e-mailom Tajniku Saveza najmanje 24 sata prije nastupa. Za već registrirane igrače dostaviti ime i prezime te broj kartice igrača.

Na kraju potrebno je na račun Saveza kod Zagrebačke banke, IBAN: HR1023600001102370658 uplatiti 100 kuna za dobivanje licence za nastup u tekućoj sezoni. Potvrdu uplate od 100 kuna sa naznakom "registracija "IME I PREZIME IGRAČA" za klub/ekipu "NAZIV KLUBA/EKIPE" sačuvajte. U poziv na broj upišite broj telefona uplatitelja.

 

© 2011 Pikado savez PGŽ. Sva prava su zadržana.